Vikten av att välja rätt hotell

Vart man än i världen åker så är det ju allt som oftast så att man bokar ett hotell. Det kan vara en natt i Stockholm, eller en vecka i Spanien, oavsett är det viktigt att hitta rätt hotell. Om du ska åka till Torrevieja som exempel, så jämför hotell här. Det finns även andra sätt att välja rätt hotell. Ett är att läsa recensioner som andra resenärer skrivit om just det hotellet. Sedan är det bra idé att fundera på vad det är du vill ha ut av ett hotell. Är det ett visst utbud som ska finnas med, måste det finnas internet, ska det vara spa och så vidare. 

Ta reda på allt om hotellet

Om du har hittat ett hotell du tänker kan passa, så är det bra att ta reda på så mycket du kan om det. Vad ingår i priset till exempel, är det frukost med, eller tillkommer det kostnader? Sedan, kolla av läget, är det en trafikerad gata nära som kan störa, eller mitt i turistområde, eller ligger det på en bakgata?

Du ska inte heller fokusera på vad ett hotell har för stjärnor, då det inte alltid stämmer med vad du får. Det är bättre kolla andra saker.

Innan du väljer hotell, så är det bra att jämföra, jämföra, jämföra! Hotellpriser kan skilja sig åt på olika bokningssidor till exempel. Så bra att kolla av flera sajter så väl som med hotellet direkt.

 

 

 

4 Jun 2018