Varför lägga semesterkassan på hotell?

Tänk om jag sa att det är slöseri att bo på hotell på semestern? Om jag sa att det är mer ekonomiskt att köpa ett boende på ditt favoritresemål? Om det är så att du liksom jag har hittat ditt favoritresmål, med garanterad sol, bland vänner och bekanta, ja då är ett permanent boende bättre än att bo på hotell. Du kan stann hur länge du vill, du är fri att komma och gå som du vill. Du kan bjuda in din familj, släkt och vänner och de kan stanna så länge de vill. Det jag vill ha sagt är att ett sommarboende med garanterad sol är friare än att bo på hotell. Hur ska du göra för att få det då?

Mäklare på Mallorca

Börja med att skaffa dig en riktigt bra mäklare. En bra, som är svensk och förstår vad du behöver och vill ha är en mäklare på Mallorca som heter Lavin Estates. De är fenomenala på att hitta jsut ditt boende, till det område, med det pris som du önskar. De har flera tomter, nära havet, där de kan hjälpa dig bygga om du önskar bygga från grunden, eller vill ha ett nyckelhus. De kan även hjälpa dig köpa ett hus, om det är det du önskar dig. De kan till och med köpa ett fallfrädigt hus, billigt och hjälpa dig renovera det, efter dina önskemål.

Kan renovering i Spanien

De kan detta med att renovera i Spanien. De har renoverat så många hus och vet vilka standarder som vi svenskar önskar oss. De kan arbetsordning och har kontakter med rätt hantverkare, så man inte blir lurad. All deras service är kostnadsfritt, de är noga med vilka objekt de säljer. Framför allt kan du som kund påverka hur huset ska se ut, vilka material du önskar, om du vill ha barnsäkrat eller handikappanpassat. De är pålitliga. Det är som att anlita de pålitligaste mäklarna i Sverige. Och det är inte illa det!

1 Sep 2017