Miljövänligt billjus

 

Ibland har vi sån lust att ge oss ut på hiking, pic-nic, bad och sol! Det går inte att alltid sitta hemma, även om vi är lite av soff-sittare... Men då och då vill man ju se något annat. Vi har våra smultronställen runt om i vårt avlånga land. Tänk alla de som åker utomlands, vet inte hur vackert Sverige är, och så mycket det finns att se även här hemma. Vi åker också utomlands, framför allt till Italien, för alla deras goda viner, och vingårdar i Toscana.

Snart är det sommar och vi dammar av vår trotjänare, bilen. Och vad ser vi? Att bilens båda baklampor är sönder. Kan det vara efter att sonen lånade bilen häromdagen?

Billampor med led är IT!

Vi har förstått, av våra bekanta att billampor med led är IT! Har man billampor med led, ser man bättre i mörker. Och var hittar man då billampor med led? Jag hittade i alla fall denna site. Här hittar man allt möjligt som rör billampor med led. Man hittar konverter, olika ramper och ljus. Jag gillar inte bilar som ser ut som en teaterstrålkastare, jo, såna har man också sett. Bilen är bara lampor! Usch, nej. Men lagom lampor på bilen är ju bara snyggt. Så vi kommer inte att installera ramper på bilen, men lamporna ska vara snygga och det lovar denna hemsida.

Så nu ska vi ut och ta hand om bilen, så vi kan fortsätta åka på våra resor och utflykter.

 

23 Apr 2017