Hälsokur

Nu är det banne mig dags att ta tag i hälsan. Sommaren är underbar men alla dessa fantastiska grillkvällar med chips till förrätt och kaloribomber till goda såser till kött och potatis/pasta, det gör inte direkt under för formen. För att inte nämna alla feta glassar jag festat loss på under sommaren.

Pulver och nyttig mat

Nu ska jag lägga upp ett schema för kosten och ett för träningen och jag känner mig superpeppad faktiskt. Ser verkligen fram emot lite rutin i livet igen. Jag älskar att äta nyttigt och träna kroppen, för jag mår verkligen bra inifrån och ut när jag gör det. Jag tänkte kickstarta med en fitline kur genom att kombinera fitline pulver med nyttig, lätt mat.

Träningsupplägg

Gällande träning så blir det något varje dag. Gym, yoga och löpning är mina favoritformer av träning och jag tycker också att de kompletterar varandra väldigt bra. Yoga tre dagar i veckan, gym tre och löpning två. Det innebär att jag gör två olika grejer vissa dagar, men det känns bara skönt. Kroppen mår så bra av att få röra på sig. Ibland tar jag långpåromenader med vovven också, när vädret bjuder in.

Testa nytt

Jag har också länge varit sugen på att testa något nytt i träningsväg. Jag är supersugen på att utöva någon form av kampsport, eller eventuellt dans. Men kampsport känns som att det ligger närmre till hands för mig. Har du som läser här någon erfarenhet? Vilken kampsprot är roligast? Karate? Tae Kwon Do? Judo? Kapoiera? Alla förslag tages tacksamt emot.

23 Sep 2017