Att resa runt i världen kan få dig att må bra

Det är få saker som får oss att må så bra som vi gör när vi åker utomlands. Att kunna släppa alla vardagsproblem och bara njuta av livet som turist. Ju mer annorlunda miljön är mot vad man har hemma ju bättre är det för både kroppen och för sinnet och man kan nästan känna hur man blir laddad med ny energi. Ett område som många verkar ha glömt bort lite på jorden, i alla fall vi svenskar, är Latinamerika och Sydamerika. Här finns det riktigt häftig natur men även spännande stadsliv för den som önskar det. 

Res med INCA Tours

Inca Tours är ett företag som specialiserat sig på just den här typen av resor och kan erbjuda bland annat resor till Galapagos och Ecuador där du får besöka det rika naturlivet som ligger till grund för Darwins tankar kring evolutionen. Bada i havet längs kritvita stränder och njut av kulturen som lokalbefolkningen gärna delar med sig av. Det finns ett flertal olika kombinationer man kan göra när man vill resa här och det är helt upp till dig själv hur du vill att din semetser ska bli.

Sugen på karneval?

Då är det en resa till Brasilien som gäller, boka din resa till Rio de Janeiro hos INCA Tours och de kan hjälpa dig att skräddarsy din resa. Du kan naturligtvis få uppleva både den häftiga karnevalsyran men också göra en utflykt till Amazonas djungler och även få träffa både vilda djur och indianer som bor där. 

17 Jan 2017